Rólunk


A Kermann Kft. 2008-ban alakult tanácsadó és piackutató cégként. Tanácsadási és kutatási tevékenységünk során az első években főként infokommunikációs területre fókuszáltunk. Idővel új tevékenységekkel és szolgáltatásokkal bővítettük portfóliónkat, műszaki illetve LED világítástechnikai fejlesztéssel is, immár Kermann Műszaki Fejlesztő és Tanácsadó Zrt. név alatt. Szakmai-tudományos területen alapvető célunk olyan világítástechnikai megoldások kutatása, fejlesztése és létrehozása, amelyek bármely környezeti igénynek megfelelnek, emellett jóval kevesebb energiafogyasztásuk miatt csökkentik a használatból adódó környezetterhelést.


A tavalyi évben elkezdődött a következő fejezet megvalósítása: új külsőt, és továbbfejlesztett belsőt kaptak lámpáink. A korábbi megbízhatósághoz modern, formatervezett külső és magasabb műszaki színvonal is társul. Új gyártók termékeit teszteljük, hogy kínálatunkat bővítve Ügyfeleink egyre változó igényeit minél magasabb színvonalon tudjuk kielégíteni. Célunk az, hogy új partnereink is komplex világítástechnikai megoldás szállítóként gondoljanak ránk.


Sosem állunk meg, és mindig jönnek új álmok, új tervek. Fejlesztőink folyamatosan dolgoznak a jövő Kermann lámpáin, tudva azt, hogy egy lámpa sokkal több is lehet, mint valami, ami világít. Az IOT (Internet of Things) rendszerekben a lámpák információkat szolgáltatnak szállítási útvonalakról, hőmérsékletről, árumozgásról. Sok-sok olyan dologról, amely egy cég életében jelentős kiadást jelent. Olyan információk ezek, melynek birtokában komoly versenyelőnyre tehet szert az, aki előretekint.


Cégünk speciális ipari gépkereskedelemi tevékenysége szorosan kapcsolódik mérnöki tevékenységünkhöz. Hazai és külföldi gyártók speciális ipari gépkereskedelmével is foglalkozunk. Ehhez rendelkezünk megfelelő ipari tapasztalattal és szakember állománnyal, hogy a kereskedelemi tevékenység mellett megfelelő szaktanácsadással, szervízzel és karbantartási munkával segítsük az ügyfelek ipari üzleti tevékenységét.

Cégünk által forgalmazott ipari gépek mind szorosan kapcsolódnak a folyamatosan fejlődő IPAR 4.0 fejlesztési irányhoz, ehhez szükséges informatikai és gépipari tudásunkat nagymértékben tudjuk kamatoztatni kereskedelmi tevékenységünk sikere érdekében.


Cégünk részt vett 2019-ben az Ipar Napjai kiállításon a HUNGEXPO területén, ahol többek között kiállítottuk az extrém nagy teljesítményű LED fényforráshoz fejlesztett hűtőrendszerünket és optikai rendszerünket.

KIÁLLÍTÁSTARTALOMTARTALOM